dimarts, 3 de febrer del 2009

Presentació

L'aula de suport del CP Sa Bodega ( http://ceipsabodega.blogspot.com) és un espai on treballem per a facilitar l'accés al currículum als alumnes amb necessitats educatives especials, en moments on no n'és possible el treball dins l'aula ordinària.
Cal destacar-ne una obvietat: la condició d'alumne/a amb necessitats educatives especials, no implica que tots tinguin un mateix historial acadèmic, una mateixa biografia personal,... Per aquest motiu els/les mestres d'educació especial hem d'adaptar-nos a cada un d'aquests infants amb els que treballem i que no solen respondre bé a un treball amb els materials que utilitzen la resta de companys/es de nivell.
A la nostra escola les dificultats més comuns són les d'adquisició de la lecto-escriptura i estem treballant en la línia d'oferir-los materials manipulables per a facilitar-los l'accés a la informació sense esperar a l'adquisició del codi escrit, i poder avançar en els aprenentatges.
Vet aquí que aquest blog que neix dins d'un curs de formació a distància del professorat, vol ser una petita finestra a les petites activitats i materials que anem elaborant per als nostres alumnes, per a que ho coneguin els companys/es, les famílies i tothom que hi sigui interessat.

1 comentarios:

Angels Pons ha dit...

Enhorabona pel Blog! Espero que la idea de compartir activitats i materials engresqui a molta gent.
àngels

Publica un comentari a l'entrada